Osta Plaquenil (hydroksiklorokiini) Verkkoapteekissa

osta plaquenil

Plaquenil on antireumaattinen, malarian, parasiittien ja immunomodulatorinen lääkitys. FDA hyväksyi sen 1950-luvulla malarian ehkäisyyn ja hoitoon. Myöhemmin se hyväksyttiin myös lupuksen ja nivelreuman hoitoon. Plaquenil-tabletit alentavat immuunijärjestelmän kykyä aiheuttaa tulehdusta. Sitä suositellaan tautia muokkaavana lääkkeenä, toisin sanoen vähentämään kipua ja turvotusta sekä ehkäisemään nivelvaurioita ja työkyvyttömyyttä.

Osta Hydroksiklorokiini Verkkoapteekissa
hydroksiklorokiini

Voit saada saman lääkkeen halvemmalla Plaquenil-generaalilla. Alkaen 2,45 € Plaquenil 200mg, mukaan lukien ilmainen toimitus yli 199 €:n summille. Rekisteröitymistä ei tarvita. Luottamuksellinen ja turvallinen

Plaquenil sisältää vaikuttavaa ainetta hydroksiklorokiinia, jota on saatavana geneerisenä lääkkeenä. Geneerinen lääke on tarkka kopio tuotemerkillä varustetun lääkkeen vaikuttavasta aineesta. Sitä pidetään yhtä turvallisena ja tehokkaana kuin alkuperäistä lääkettä. Geneeriset lääkkeet maksavat yleensä vähemmän kuin merkkilääkkeet. Todennäköisesti mielenkiintoisin asia lääkkeissä on se, että niillä on melko merkittävä turvallisuusprofiili. Sekä geneerisiä että merkkivalmisteita on saatavana 200 mg:n ja 400 mg:n tabletteina. Vain meiltä saat Hydroxychloroquine Suomi edulliseen hintaan!

Etsitkö pillereitä tavallinen apteekki? Meillä on halvin Plaquenil Hydroxychloroquine verkkoalustallamme Ivermectin-suomi.com. Olemme Suomen johtava verkkoapteekki, joka tarjoaa laajan valikoiman pillereitä! Missiomme on tehdä suomalaisten perheiden elämästä helpompaa tarjoamalla edullisesti ja nopeasti Plaquenil. Verkko-ostosten etuja ovat kätevyys sekä rahan säästäminen. Verkkoalustamme tarjoaa hyödyllistä tietoa lääkkeistä ja sairauksista sekä linkkejä lääketieteellisiin resursseihin, kuten yliopistoihin, valtion virastoihin ja terveysjärjestöihin.

Pikatietoja hydroksiklorokiini

Yleinen tuotemerkki: Plaquenil
Lääkemuoto: Tabletti (kalvopäällysteinen)
Annostus: 200 mg, 400 mg
Geneerinen asema: Halvempi rinnakkaisvalmiste saatavilla
Lääkeryhmä: Malarialääkkeet kinoliinit, reumalääkkeet
Hinta: noin 34,52 € 10 geneeristä 200 mg tabletti.

Verkkoapteekki hyväksyy yleisimmät luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express. Mielenrauhasi vuoksi luottokorttitietoja ei tallenneta palvelimillemme. Emme jaa tilaustietojasi kolmansille osapuolille. Kun maksat tilauksesi, luottokorttitietosi salataan ja käsitellään PCI-yhteensopivan maksuväylän kautta.

Mihin hydroksiklorokiini käytetään?

Plaquenil (hydroksiklorokiini sulfaatti) on lääke, jota käytetään autoimmuunisairauksien hoitoon. Tämäntyyppinen sairaus tapahtuu, kun elimistön immuunijärjestelmä hyökkää sen tervettä kudosta vastaan.

Lääke, joka on alun perin hyväksytty malariaan vuonna 1955, on ollut vuosikymmeniä hyväksytty tautia muokkaavana reumalääkkeenä nivelreuman (RA) ja systeemisen lupus erythematosuksen hoitoon, ja sitä käytetään nuorten idiopaattisen niveltulehduksen, silmien kuivumista ja suun kuivumista aiheuttavan Sjögrenin oireyhtymän hoitoon.             

RA:n ja lupuksen hoidossa Plaquenil Hydroksiklorokiini suositellaan tautimodifioivaksi aineeksi, mikä tarkoittaa, että se:

 • Vähentää kipua
 • Vähentää tulehdusta
 • Ehkäisee nivelvaurioita
 • Auttaa säilyttämään fyysisen toimintakyvyn.

Hyötyjensä lisäksi Plaquenilin on todettu: parantavan lipidiprofiilia; kontrolloivan glukoosia ja vähentävän diabetes mellituksen riskiä; pienentävän tromboosiriskiä tietyillä riskihenkilöillä; hoitavan porfyria cutanea tardaa, joka on harvinainen verisairaus. Vaikka Plaquenil ei ole vielä FDA:n hyväksymä hoitovaihtoehto uuteen koronavirukseen, jotkut lääkärit ovat alkaneet suositella lääkitystä. Et voi mennä pieleen, jos päätät ostaa Hydroksiklorokiini verkossa Suomi.

Plaquenil mahdollista COVID-19-hoitoa varten

Vuonna 2019 tunnistettu SARS-CoV-2 -koronavirus on aiheuttanut COVID-19-nimisen hengitystiepandemian. Joillakin koronavirustartunnan saaneilla ihmisillä on lievä COVID-19-sairaus, ja toisilla ei ole lainkaan oireita. Joissakin tapauksissa tämä tauti voi kuitenkin johtaa hengitysvajaukseen, pysyviin keuhko- ja sydänlihasvaurioihin, hermosto-ongelmiin, munuaisten vajaatoimintaan tai kuolemaan. Pandemian alkaessa Suomi harkittiin Plaqueniliä ja Ivermektiiniä mahdollisina hoitovaihtoehtoina. Tutkijat tutkivat aktiivisesti lääkkeiden turvallisuutta ja tehoa taudin hoidossa.

Ranskalainen tutkimusryhmä julkaisi tulokset tutkimuksesta, johon osallistui 20 koronaviruspotilasta, joita hoidettiin Plaquenilillä (600 mg päivässä). Kuuden päivän hoidon jälkeen 70 % hydroksiklorokiinipotilaista testattiin viruksen suhteen negatiivisiksi, kun vertailuryhmässä vastaava luku oli 12,5 %. Aluksi Food and Drug Administration (FDA) salli näiden pillereiden käytön COVID-19:n aiheuttamissa lääketieteellisissä hätätilanteissa. Ja monien sairaaloiden lääkärit alkoivat käyttää hydroksiklorokiinia rutiininomaisesti COVID-19-potilailla. Mutta jo lääkkeen myöntämisen aikaan FDA totesi, että henkilön tulisi käyttää lääkettä vain silloin, kun terveydenhuollon ammattilainen katsoo, että mahdolliset hyödyt ovat riskejä suuremmat.

Plaquenil varten Lupus

Lupuksessa, joka on autoimmuunisairaus, immuunijärjestelmäsi hyökkää omaa kehoasi vastaan. Tämä johtaa kipuun ja turvotukseen kehossasi. Lupus voi vaikuttaa erityisesti ihoon, niveliin ja elimiin, kuten munuaisiin ja sydämeen. Lupuksen aiheuttajaa ei tiedetä varmasti. Sairaus voi kuitenkin liittyä genetiikkaan, hormoneihin tai ympäristöön.

Plaquenil Hydroksiklorokiini -valmisteen laaja-alaisten vaikutusten tutkimus on paljastanut monia tärkeitä hyötyjä lupuksen hoidossa. Hyötyjä ovat muun muassa tautipesäkkeiden määrän väheneminen; kyky viivyttää ultraviolettivalon imeytymistä; taudin aiheuttamien vaurioiden väheneminen ajan myötä. Kun otetaan huomioon lääkkeen monet ja monipuoliset hyödylliset vaikutukset ja sen erinomainen pitkäaikainen turvallisuusprofiili, useimmat reumatologit ovat sitä mieltä, että lupusta kärsivien henkilöiden tulisi käyttää Plaquenil-lääkitystä koko elämänsä ajan.

Plaquenil nivelreuman hoitoon

Nivelreuma on autoimmuunisairaus, jossa elimistön immuunijärjestelmä hyökkää omaa kudostaan vastaan. Se on krooninen sairaus, jonka esiintyvyys lisääntyy iän myötä, mutta se voi alkaa missä iässä tahansa. Ylimääräiset immuunisolut ja immuuniproteiinit tulvivat kroonisesti niveliin ja muuhun kudokseen ja hyökkäävät näitä rakenteita vastaan, kuten ne torjuisivat tarttuvaa organismia.

Hydroksiklorokiini voi oikein käytettynä olla hyvä valinta nivelreuman oireiden vähentämiseksi. Noin 65 % hydroksiklorokiinilla hoidetuista ihmisistä kokee vointinsa parantuneen. Plaquenil nivelreumaan ei tehoa heti. Saattaa kestää 8-12 viikkoa, ennen kuin oireet alkavat parantua. Hoidon täysi vaikutus voi kestää jopa 26 viikkoa. Lääkitys on yleensä hyvin siedetty, ja se on todettu kaiken kaikkiaan turvalliseksi jopa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Toimintamekanismi

Hydroksiklorokiinia on perinteisesti käytetty malarialääkkeenä sellaisilla maailman alueilla, joilla lääkkeelle ei ole kehittynyt sietokykyä. Vaikka tarkka vaikutusmekanismi malariaa vastaan on epäselvä, tiedetään, että lääke kertyy malariaparasiitin lysosomeihin, mikä nostaa pH:ta ja häiritsee loisen kykyä hajottaa hemoglobiinia. Tämä puolestaan estää loisen normaalin kasvun ja lisääntymisen.

Hydroksiklorokiinia pidetään myös DMARD-lääkkeenä, ja sitä käytetään reumasairauksien, kuten nivelreuman ja systeemisen lupus erythematosuksen, hoitoon. Tulehdustiloissa se toimii estämällä plasmasytoidisten dendriittisolujen (PDC) tollin kaltaisia reseptoreita. Hydroksiklorokiini vähentää dendriittisolujen aktivoitumista ja tulehdusta vähentämällä TLR-signalointia. Tollin kaltainen reseptori 9 (TLR 9) tunnistaa DNA:ta sisältäviä immuunikomplekseja ja johtaa interferonin tuotantoon ja saa dendriittisolut kypsymään ja esittämään antigeenin T-soluille, mikä vähentää DNA:n vastaista autoinflammatorista prosessia.

Miten tätä lääkettä tulisi käyttää?

Tämä lääkitys on tabletteina, jotka otetaan suun kautta. Sitä on saatavana vahvuuksina: 200 mg ja 400 mg. Plaquenil-annos riippuu useista tekijöistä. Näitä ovat mm:

 • sen sairauden tyyppi ja vakavuus, johon käytät lääkettä
 • ikäsi
 • painosi
 • muut sairaudet, joita sinulla saattaa olla
 • tablettien haittavaikutukset.

Ota se säännöllisen aikataulun mukaisesti eli samaan aikaan joka päivä. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on hyvin lähellä seuraavan annoksen aikaa, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaalia annosteluaikataulua. Hydroksiklorokiinin ottaminen ruoan ja/tai maidon kanssa voi auttaa ehkäisemään vatsavaivoja.

Mikä on Plaquenil Hydroksiklorokiini -valmisteen annostus?

Tavallinen aikuisten annos malarian hoidossa on aluksi 800 mg, jonka jälkeen 400 mg 6-8 tunnin kuluttua ja sitten 400 mg 24 tunnin ja 48 tunnin kuluttua. Malarian ennaltaehkäisyyn tarkoitettu annos on 400 mg joka viikko alkaen 1-2 viikkoa ennen altistumista ja 4 viikon ajan riskialueelta poistumisen jälkeen.

Suositeltu annos aikuisille nivelreuman hoitoon on 400-600 mg vuorokaudessa 4-12 viikon ajan ja sen jälkeen 200-400 mg vuorokaudessa.

Systeemistä lupus erythematosusta hoidetaan 400 mg:lla kerran tai kahdesti vuorokaudessa usean viikon ajan ja sen jälkeen 200-400 mg:lla vuorokaudessa. Hydroksiklorokiini tulee ottaa ruoan kanssa vatsavaivojen vähentämiseksi.

Kuinka kauan hoitoa jatketaan?

Lääkityksen vaikutus kehossasi voi kestää jonkin aikaa. Ja se, kuinka nopeasti se toimii, riippuu siitä, miksi käytät lääkettä. Lääkityksen ottaminen koko kuuden kuukauden ajan voi auttaa sinua päättämään sen jatkamisen välillä.

Jos lopetat hydroksiklorokiinihoidon muutamaa viikkoa pidemmäksi ajaksi, on olemassa vaara, että tilasi pahenee.

Mistä ostaa Hydroksiklorokiini Suomi?

Lääkkeiden ostaminen verkosta on vaivaton tapa saada ne toimitettua kotiovellesi. Usein saatat joutua jonottamaan fyysisessä kaupassa saadaksesi lääkkeesi. Saattaa käydä niin, että kun saavut myymälään, haluamasi lääke saattaa olla loppu. Siksi verkkoapteekit poistavat kaiken tämän hässäkän ja tarjoavat sinulle yksinkertaisen mekanismin ostaa lääkkeitä verkosta. Verkkoapteekki kertoo, onko Plaqueniliä varastossa vai ei, ja säästää sinut myymälässä käymisen vaivalta.

Tässä ovat verkkoapteekkimme tärkeimmät edut:

 • Hydroksiklorokiini ilman reseptiä.
 • Kätevyys.
 • Joustava toimitus.
 • Alennetut kustannukset.

Turvallisuuden lisäksi verkkoapteekit takaavat mukavuuden ja vähentävät COVIDin saamisen riskiä. Tarjoamme nopean toimituksen, jotta saat haluamasi, kun tarvitset sitä, koska terveytesi on meille tärkeää.

Tiimimme tarkistaa kaikki lääketilaukset. Olemme turvallinen sivusto ja käytämme uusinta salaustekniikkaa (SSL 128 bit) henkilökohtaisten ja luottokorttitietojesi suojaamiseksi. Navigoi valikossamme tai käytä hakukenttää löytääksesi tarvitsemasi alennetut pillerit.

Kuinka paljon Plaquenil maksaa Suomi?

Lääkkeiden hinnat verkkoapteekissa ovat alhaisemmat kuin fyysisessä apteekissa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tilojen ylläpitokustannuksia ei ole. Tämän lisäksi verkkoapteekille ei aiheudu käyttökustannuksia. Se johtaa lääkkeiden hintojen alenemiseen. Myös verkkoapteekit voivat hankkia Plaquenil geneeristä halvemmalla kuin vastaavat apteekit. Apteekkimme voi säästää sekä aikaa että rahaa.

Huipputarjous: Säästä rahasi!

PLAQUENIL 200 mg
osta plaquenil
hydroksiklorokiini sulfaatti tabletti, 10 kpl
34
 • Ei reseptiä tarvita
 • Laadukkaat lääkkeet
 • Edullinen hinta
PLAQUENIL 400 mg
osta plaquenil
hydroksiklorokiini sulfaatti tabletti, 10 kpl
58
/mo
 • Ei reseptiä tarvita
 • Laadukkaat lääkkeet
 • Edullinen hinta

Plaquenil-hinnat voivat myös olla erilaisia kunkin vahvuuden osalta. Voit ostaa hydroksiklorokiinia €3.45 per tabletti ostaessasi Suomi-Apteekista. Katsotaanpa, kuinka paljon hydroksiklorokiini maksaa per tabletti alla olevan vertailutaulukkomme avulla:

PakkausPlaquenil 200 mg per tablettiPlaquenil 400 mg per tabletti
30 tabletti€73.03€123.85
90 tabletti€188.55€319.77
180 tabletti€361.83€613.65
360 tabletti€708.39€1201.40

Osta Plaquenil Hydroksiklorokiini verkossa taatusti alhaisin hinnoin. Katso asiakkaiden arvosteluja nähdäksesi, kuinka tyytyväisiä muut ovat kokemuksiinsa.

Mistä minun pitäisi keskustella terveydenhuollon tarjoajan kanssa ennen Plaquenil ottamista?

 • Muista ilmoittaa muille lääkäreillesi, että käytät tätä lääkettä. Jokaiselle tätä lääkitystä aloittavalle henkilölle on tehtävä silmälääketieteellinen perustutkimus ensimmäisen vuoden aikana ja sen jälkeen säännölliset seulonnat.
 • Kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista: psoriaasi, porfyria, maksasairaus, alkoholismi tai glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin (G-6-D) puutos.
 • Älä tupakoi malarialääkkeiden käytön aikana, koska tupakointi itse asiassa vähentää näiden lääkkeiden hyötyjä. Itse asiassa lupusta sairastavien ei pitäisi lainkaan tupakoida, koska heidän sydän- ja verisuonitautiriskinsä on suurentunut.

Vuorovaikutukset

Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse olla huolissasi lääkkeiden yhteisvaikutuksista, kun käytät hydroksiklorokiinia. Luettelo hydroksiklorokiinin lääkeaineinteraktioista: aminoglykosidiantibiootit; diabeteksen lääkkeet, mukaan lukien insuliini; kouristuskohtausten lääkkeet; muut malarialääkkeet, kuten meflokiini, moksifloksasiini; neostigmiini; pratsikvanteli (Biltricide); pyridostigmiini; Rabies-rokote; agalsidaasi; siklosporiini; simetidiini; digoksiini.

Vasta-aiheet

Älä ota hydroksiklorokiinia, jos:

 • ovat allergisia hydroksiklorokiinille tai sen jollekin aineosalle
 • jo olemassa oleva silmän retinopatia
 • käyttö alle 6-vuotiaille lapsille (200 mg:n tabletteja ei ole mukautettu < 35 kg:n painoon).

Hydroksiklorokiini ja alkoholi

Vältä alkoholijuomia, koska ne voivat lisätä maksavaivojen riskiä tämän lääkkeen käytön aikana.

Älä aja autoa, käytä koneita tai tee mitään valppautta vaativaa toimintaa, ennen kuin olet varma, että voit suorittaa nämä toiminnot turvallisesti.

Käyttö raskauden ja imetyksen aikana

Hydroksiklorokiinia voidaan käyttää raskauden aikana, jos äidin tila on vakava, mutta sinun tulee kuitenkin kysyä lääkäriltäsi hydroksiklorokiinin käytön hyödyistä ja riskeistä raskauden aikana.

Haittavaikutukset

Plaquenil Hydroksiklorokiini on yleensä hyvin siedetty. Yleisin haittavaikutus on vatsavaivat. Tätä voidaan usein torjua ottamalla tabletit ruoan tai maidon kanssa. Ihottumaa voi esiintyä potilailla, jotka ovat allergisia lääkkeelle.

Joskus voi esiintyä huimausta, näön hämärtymistä tai päänsärkyä. Kun lääkettä otetaan pitkään, voi esiintyä hiusten vaalentumista tai ihon harmaata värimuutosta. Veriongelmat ovat hyvin harvinaisia tämän lääkityksen yhteydessä, joten lääkitys vaatii hyvin vähän verikokeiden seurantaa.